This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Wednesday, June 11, 2008

HaRi iNi

hari nie ari membosankan..tiap2 ari keje adalah ari membosankan aku..nape tktao..arini plg truk..gado ngan someone..uwawawa..sedih..da baik,gado blk..iskh2..ape nak jd neh?bile la nak berakhir..nape ske pk aku bkn2?mcm la aku jht sgt..shob3..aku bkn jht..nakal je...uwawawa..bile ar gaji aku nak naik neh..da sthn aku keje sni..tkkan tkde ape2 kot..uwawa..dengan ekonomi skang neh membuatkan aku btl2 sengkek..bygkan ar aku g keje kdg2 ade tk smpai pon 10 rggt..singgit pon aku pnh bwk..ase mcm bdak skolah lak..brg2 aku da lme da aku tk beli..ase miskin plak aku neh..dpt gaji ckp tok smpan,wit myk n byr htg je..nak jejalan pon aku tk mampu...tgk ar skrg..myk makin naik..makin tersepit ar aku..mcm mne nak selesaikan mslh neh..pnh gak ase nak wat part time..tp kt kt sni,keje ape yg nak part time?kwn2 aku sume tk cye aku tkde wit..igt aku kaye sgt ke?kdg2 aku tension biler org ckp,'ai,da keje,gaji ribu2,tkkan tkde wit kot'..yg tu la ayat yg membuatkan aku bengang and ase nak sula je sape yg ckp cmtu..gaji aku neh seribu pn tk smpai..igt aku keje ape beribu2?bodo tol..saje nak menghina aku la tuh..soalan tu yg buat aku ase nak maki2 org..tp ku thankan je..stu lg,aku tkleh blah lau org kte, 'ko kan da keje,tkkan tkleh banje mmber kot'bodonye mereka itu krana tk memahami aku..aku bkn nak berkira kwn2..tp keadaan aku yg tk mengizinkan aku wat mcm tu..kdg2 kwn2 aku sbk wat plan nak wat aktiviti..aku lau da mai mcm tu msti aku berbelah bg..nak g ke tak..nk ckp tknak.tkot kwn2 kecik ati..tp aku pk ati kwn..kwn tk pnh pon pk ati aku..kwn tk pnh pon nak tlg selesaikan mslh aku..diorg cme dgr luahan aku..tp tk memahami aku..adehla..sadihnye..aku tk ske hdp mcm neh..kdg2 mcm aku pntgkan kwn dr diri aku sndiri..wit tkde tkpe..asal kan dpt ikut kwn2..at the end,aku jgk yg menanggung..ermm..aku sedih..:(

Monday, June 9, 2008

Huh!!!!!

tension ar ari nie..ampeh tol...aritu aku tnye die,mne dtg duit lam bank statement neh,dia ckp,'kta mna de projek len..projek tu jela..wit tu la kot'..aku pon wat ar claim..da byaq suma kt sub contractor,tibe2 arini dtg plak bank statement tok bln 5 aritu..cek pnya cek rupanya claim aritu bru ja msuk..mknanya wit yg dlm bank statement ritu bukan ar wit projek tuh..abeh..mane dtgnye wit tu?tetibe wujud lam akaun?aku lak disalahkan..diam pn slh..ckp pon slh..pastu nak slahkan aku wat claim tuh..padahal aku wat ape yg org suruh je..ermm..dua org skali gus aku nak kne dgr arahan..mne aku ptot ikut?ermm..yg pjbt subcon tu pon mengom..mcm mne diorg tao wit tu da msuk?neh mesti keje qc bru tuh..ampeh btol..nyusahkan aku..kan aku gak yg kne skang neh..uwawawa..tension!!!!!!!!aku da tnye aritu kan wit tu wit ape..arini nak kte aku lak yg tk tnya pape pastu..then ckp jgn slhkan dia plak sbb dia tktao claim2 neh sume..da tktao sudah ar..wat mcm tao watpe..tnye ar aku..walaupn aku keje bwh die,aku yg handle mnde neh..aku pon stu..tp aritu aku da ckp,bukan wit kementrian sbb tkde pon bank in slip yg aku dpt..slalunye aku dpt bank in slip tu..ni tkde..aku pon da pelik ari tu..heran gak..sbb qs bru nk submit claim kt kementrian..then tkkan ar kementrian da bank in wit tu..slalu mkn msa sebulan gak la nak bank in pon..hurmm..tension gini...neh bos aku lom tao..lau die tao,sure aku yg kne..

Thursday, June 5, 2008

HuRmm

adeh...dari pg cari layout tk jmpe2..una!!!!!ckp nak wat layout..mnenye?hehe..adehla..musannya arini..enggak ada kerja mau bikin..jd indon lak..so aku pon menampal ape2 yg ku cr kt pyzam.com. kt blog neh..hehe..terisi gak mse aku..lg sejam mau blk..hoyeh!!!!hehe..ske nye aku..

HoLLLAAAAAAAA

kui3...aku da mle memasuki dunie blogg..neh pon sbb my pwen una...she's nice..melalui die aku mle berminat dunie blog neh..sbnrnye aku tktao pn nak merepek ape kt blog neh..sbbnye aku neh mls tol nak meluahkan melalui penulisan..slalunye aku cri kwn..mne yg dkt ngan aku,die ar tmpt luahan perasaan aku..tp skang neh mcm sume da bz..malas lyn aku kot..tk ksh la..jnji aku epi..hehe..arini geram sgt2..tktao nape..hrge myk da naik..tu wat aku tensen..lau gaji naik..ok la jgk..neh?brg2 mkn lme mkn naik..aku da lme tk beli kelengkapan diri tok aku..uwawawa...bju pn da lme tk beli..sedih kan?apela nasib ku..keje pon macm tk keje..bile la aku nak dpt keje bru..uwawawawa