This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Monday, June 9, 2008

Huh!!!!!

tension ar ari nie..ampeh tol...aritu aku tnye die,mne dtg duit lam bank statement neh,dia ckp,'kta mna de projek len..projek tu jela..wit tu la kot'..aku pon wat ar claim..da byaq suma kt sub contractor,tibe2 arini dtg plak bank statement tok bln 5 aritu..cek pnya cek rupanya claim aritu bru ja msuk..mknanya wit yg dlm bank statement ritu bukan ar wit projek tuh..abeh..mane dtgnye wit tu?tetibe wujud lam akaun?aku lak disalahkan..diam pn slh..ckp pon slh..pastu nak slahkan aku wat claim tuh..padahal aku wat ape yg org suruh je..ermm..dua org skali gus aku nak kne dgr arahan..mne aku ptot ikut?ermm..yg pjbt subcon tu pon mengom..mcm mne diorg tao wit tu da msuk?neh mesti keje qc bru tuh..ampeh btol..nyusahkan aku..kan aku gak yg kne skang neh..uwawawa..tension!!!!!!!!aku da tnye aritu kan wit tu wit ape..arini nak kte aku lak yg tk tnya pape pastu..then ckp jgn slhkan dia plak sbb dia tktao claim2 neh sume..da tktao sudah ar..wat mcm tao watpe..tnye ar aku..walaupn aku keje bwh die,aku yg handle mnde neh..aku pon stu..tp aritu aku da ckp,bukan wit kementrian sbb tkde pon bank in slip yg aku dpt..slalunye aku dpt bank in slip tu..ni tkde..aku pon da pelik ari tu..heran gak..sbb qs bru nk submit claim kt kementrian..then tkkan ar kementrian da bank in wit tu..slalu mkn msa sebulan gak la nak bank in pon..hurmm..tension gini...neh bos aku lom tao..lau die tao,sure aku yg kne..

No comments: