This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Monday, August 18, 2008

AkU HaPPy!!

hahah..bestnye percutian aku kt sunway lagoon..mmg best..walaupon aku tk bape ske ngan management.tp bile aku ikut rombongan neh,aku terasa tersgtla best..mne tk best.pg pon free..sume diorg tnggung..tu yg best tu..aku g sne pada ari jumaat 15/8/2008 tepat jam 9pg..n smpai kt sne lam kol 3ptg..then check in kt holiday villa subang..mlmnye pas waktu mkn,aku smpt la g shah alam..tu pon 'someone' yg bwk aku..terisi la jgk mse aku time tu..tp cian kwn sebilik aku kne tinggal..hehe..aku blk pon die da tdo..mlmnye aku tk dpt tdo..sbb bunyi terlampau bising dri tngkat atas..rmai sgt budak2 main lari2 kt atas..smpai 3pg bru aku leh tdo..betape bengangnye aku time tu..esok nye pas bekpes,kiteorg pon gerak ar g sunway lagoon...haha..yg plg aku tkleh lpe..aku jmpe kwn chat ku..walaupon jmpe dr jarak jauh je,tp aku dpt lht mke die ngan jelas..die pon dpt tgk aku..haha..time tu bukan tknak pg jmpe secara dekat..tp memandangkan mase tk mengizinkn,kami hnye smpt bertentang mte je..cewah..ushar dr jauh da la..kui3..tp jgn slh phm..tkde makne lain tao..just jmpe as a pwen..hehe..kt sunway tu aku tk mandi..sbb nak g main kt kwsn dry..huhu..mcm2 mainan aku naik atas tu..pergh..ase nk tercabot jntung ku bler naik topgun..time tu ase mcm nyawa ku da smpai hujung2 da..kt genting dlu aku tk naik bnde2 yg berpusing 360 darjah neh..stu lg smpan tu..tu pon psg 360 drjah jgk..mmg menjerit sakan la aku..tp mmg best..sbb aku leh lepaskan tension kt sne even aku tk tension pon..haha..best tol ar g sne..aku tk dpt nak lpe..ase mcm tknak blk je..klaula aku dpt cuti arini,konpem aku tk blk lg..hehe..:p

1 comment:

Cerpelai said...

Kalo taknak balik, gi la buat perumahan kos sederhana kat sana..!! kehkehkeh..!!