This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Thursday, September 11, 2008

PiTaM!!

hoho..calam cemua..atoi..mcm kt lets chat lak..tu ar trade mark aku mse kt lets chat..lets chat tu ape?hehe..nnti akan ku trgkan..ngaa...
:hippie:

aku nak cite sal pengalaman aku smlm..smlm pas wktu keje..aku pon g la hospital...tgk akak ipar aku..

die da nak bersalin..ptotnye lom due date lg..memangkan keadaan kshtn die yg tk ok tu,die terpaksa la bersalin awl..

aku mmg tknak p..sbb aku tao..aku lau tk mkn dr pg...bile aku g hospital,aku akan jd mcm mne tah..bdn aku akan jd lemah selemah2nye..tp da mak aku suwoh p,aku p jgk la

time aku g tu..die kt wad lg..doc msukkan ubt lam bdn die..nak bg die cpt bersalin la..aku pon tktao ape namenye lam bhsa perubatan neh...

nak dipendekkan cite..time tu die nak g toilet..then aku de nmpak drh kt baju die..automatik aku nak pitam..trus pale aku berpusing2...dunia aku gelap..ase nak jatuh pon ade...lmh sgt la time tu..

ase mcm nak je blk..tp cian kt akak ipor aku..aku pon bertahan..mke time tu toksah ckpla..mmg pucat abes..lam 15min pas tu aku ok..

mak aku smpai je,aku trus blah..tkleh aku dok lme2..da la stu ari aku tk mkn..shob3...smpai ke mlm aku ase penin2 ag..ase nak ptam lg...

pelik la aku neh..tgk drh pon da nak ptam..pdahal skit je pn drhnye...mmg aku tkleh keje hosptal..t ari2 aku yg pengsan..tu bru tgk skit..lau tgk byk?iskh2..adoila..lau drh aku tkpe..
agaknye mcm mne la aku nnti ek?mau aku pengsan je. lau bersalin..ngaa..
pasan lak nak bersalin..kawen pon blom..hakhak...


:flower:

3 comments:

dayah@yasha said...

alololo~
pah pitam kat spital lak tuh~
macam nak tarik perhatian abg2 doktor ja~
hagaggaga~

ekekekkeke~

Cerpelai said...

Tu namanya mabuk darah la Pah..!!
Pitam konon.. cakap je la nak ngayat doktor kan?.. kan?..!!
hahahahahaaaa..

uNa !! said...

wakakkakak
aah kan pah doc stu ensem2 lak tu
hahak