This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Monday, December 15, 2008

AkU KeMbALi!!!!!!


wah2..sekian lme aku menyendiri dari dunia blog...arini aku kembali beraksi ala2 cicakman..cicakman?hahah..tingat aku time g karoke ngan member aku bru2 neh...pnye la feeling nyanyi lgu reality dan fantasi tah sape tah nyanyi..
:nyanyi:(aku bkn mnt sgt karoke,just ikut2 org je) smpai melekat kt dnding ala2 cicakman..huhu..tngkap abeh..adehla..ade amik pic die..tp tkde kt aku..insyaALLAh akan ku cuba dptkan..huhu..da lme btol aku tk lyn blog neh smpai una n yash da komplen2..bkn tknak lyn blog..tp kekangan msa tu yg membataskan aku..lagipon lately aku byk mslh n byk tekanan yg melibatkan jiwa dan perasaan..huhu..hmpir2 down n pts asa..ase mcm looser!
:girl_11:teramat la mengecewakan..everything changed!!tahla knape..maybe slp aku sndiri..mmg tension yg teramat sgt smpai aku rasa aku da tkleh hdop..lau aku biarkan,aku ase,aku da giler skrg neh..mne tknye...satu2 mslh melanda..tp org ckp lau tkde mslh,bkn kehdupan namenye kan?
:girl_12:..sedih yg amat sgt...smpai aku ase nak menyerah kalah..bygkan lam sekelip mta aku hlg pe yg aku syg..bru skrg aku rse pepatah 'yg dikejar tk dpt,yg dikendong berciciran'..plup!terkena btg idong aku..huwawawawa...
:cry:tp aku tk slhkan tkdir..msti ade hikmah di sebaliknye kan?korg mesti tertnya2 kan ape aku mrepek neh kan?korg wat2 phm jela ek?hik3...
:girl_4:

1 comment:

uNa !! said...

pahhh ape y jd ? T.T
da lm xgusip2 sm2
tatao da ape y tbr T.T