This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Friday, November 12, 2010

Kenapa Mesti Blackberry Torch 9800???



uwawaaa...baru je jap tadi post entry pasal nokia e72..tetiba ter'google' and terpandang blackberry torch 9300..kenapa chomel sangat??tengok!tak sampai seminit..perasaan nak blackberry muncul kembali..nak beli da tak mampu..join jela contest dari nuffnang nie..ada lagi 3 biji blackberry untuk dirembat..mari kita tengok siapa yang kena...mari!mari!maaf nokia e72..saya terpaksa menduakan kamu..wink*

Kenapa mesti blackberry torch?bila aku tengok spec dia..wah..boleh tahan jugak ye?kenapa ek tak beli aritu?terasa menyesal di situ..mari kita tengok kelebihannya.


Tengok?menarik kan bentuk dia?seksi tuuu...saya sangat teruja kuasa lima bila tengok gambarnya..belum tengok yang real kan?agaknye kalau real,saya da larikan blackberry torch neh..hehe..dengan skrin sebesar 3.2 inci..sangat -sangat berbaloi bila online..takde la mata tu terkebil - kebil tengok skrin yang kecik kan?blackberry torch ni adalah smartphone yang pertama mempunyai touchskrin dengan skrin sebesar 3.2 inci..huiyoo..power tu~

Dibekalkan dengan 8gb memory,korang yang gilakan music,yang jenis suka mendownload application baru untuk dicuba (macam aku) memang sesuai..korang boleh download sampai lebam dan isikan dalam blackberry korang tu..kalau 8gb pun masih tak cukup,boleh la beli memory kad baru bersaiz 16gb dekat mana-mana kedai handphone..cukup la tu 16gb kan?

blackberry torch 9800 dilengkapi dengan kamera 5Mp..wah..cun..mesti gambar korang ambil tu sharp and sangat cantik..seperti real..tak percaya?beli blackberry,then cuba la..kalau boleh dapat free,watpe nak beli kan?tunggu yang free la..tapi kena rajin la..hehe

Tak lengkap rasanya kalau ada handphone canggih,tapi tak gunakan untuk online bukan?mesti hidup korang tak lengkap kalau sehari korang tak online facebook or twitter kan?bohong la kalau korang cakap korang boleh je tak online facebook sume tu..memang boleh tahan..tapi selama mana mampu bertahan?(ala -ala lagu newboyz)blackberry torch ni memang sesuai untuk korang yang suka bertwitter dan berfacebook tak kira di mana jua (termasuk aku)..huhu..tapi kalau korang nak online twitter and facebook dekat blackberry,tapi takde broadband,ape gune kan?baik tak payah pakai blackberry..saya cadangkan korang pakai celcom.dengan pakej - pakej yang murah,korang bleh melanggan dengan celcom..banyak pakej - pakej yang disediakan termasuk la blackberry.kalau korang ambil blackberry and celcom exec.korang da leh jimat kan kos untuk membeli blackberry kat luar sana kan?kenapa nk lepaskan peluang menarik neh?jom tengok pakej-pakej yang celcom sediakan.


apa tunggu lagi?cepat - cepat ke celcom blue cube and dapatkan blackberry torch korang..=)

2 comments:

Cik Peanut said...

smart. tapi x tahulah nape lagi minat iphone
:)

KuPaH_MaYa said...

huhu..tu la psal..me pn ske apple tp tk gemor iphone..kih3