This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Tuesday, November 2, 2010

kLoN miA~

Cute tak???hehe..comel kan due2 dak kecik nie?ni la anak-anak buah aku bersama mak aku...yang laki tu name haikal..tp aku panggil kal2...yang bju hijau tu name die farah zulaikha..tapi aku slalu panggil die kakak n kadang - kadang kenit..kal2 baru nak blaja berjalan..tapi kakak dah leh berlari pun..cakap pun dah pandai..tapi 'pelat' lagi..hik3..kelakar...kadang-kadang kalau bawak die gi memane,mesti orang cakap,'eh,muke macam mia la..(mia yang berlakon adamaya tu)..pastu mesti cakap 'cutenye'..kakak ni bile orang puji..mule la die..dan2 cakap 'min!min!..min min tu die cakap cermin...nak tengok cermin..tengokla sebab orang puji2 die kan?pastu mesti cakap 'mey2' maknanya comel..comel la sgt..tapi memang comel pun..die agak rapat ngan aku..ari2 klau tak main ngan die,idop aku tak lengkap..sanggup tu aku buat keje partime aku tengah2 malam sebab nak main ngan die dulu..klau aku buat keje awal2,konpem takleh..die mesti kacau aku..pantang tengok aku bukak lappy..mesti cakap 'pin pin'..die nak tengok upin ipin sebenarnye..bese la..budak2..cakap yang last2 je...yang si kal2 ni semiggu skali je leh jmpe..sebab die tak duduk sini..so tiap2 minggu akak aku akan balik..nasib baik dekat..kal2 ni bukan senang nak dekat orang/..kene amik ati die dulu..lame2 baru ok..maklumla rapat ngan abah die..huhu..tak sabar lak nak timang anak sndiri..anak sndiri??kawen pn belum..tah bile nak kawen..tak sabar da neh...huhu..*agak gatal di situ* kih3..takpela..ade anak tekak,anak mata,anak saudara pon jadi la..ade gak anak kan?kih3...mak!nk kawen!hahaha

No comments: