This awesome blogger theme comes under a Creative Commons license. They are free of charge to use as a theme for your blog and you can make changes to the templates to suit your needs.
RSS

Tuesday, November 16, 2010

salam semua.apa khabar pagi ini?hope semuanya sihat-sihat2.esok nak raya kan?so harini kene happy2kan diri.tol tak?macam mana persiapan raya?udah siap ke?aku?lom lagi.sampai di saat ini aku masih bekerja.huhu.'bos,bagi half day arini bleh tak?ngeee.bukan taknak apply cuti.tp cuti aku da tinggal sikit.nak bawak g tahun depan.ngeee.tapi jumaat ni aku dah apply cuti.so cuti raya aku 5ari.yehaaa.sakan aku cuti.ptotnye sekarang neh aku kat umah.tolong mak aku masak.sian dia masak sorang2.aku da cakap,takyah la masak ala bagai.tapi biasa la.org tua kan.mane leh raya tak masak ape2.lain la kita ni.nak masak pun malas.
opsss.oh ya!esok aku akan pulang ke kampung arwah abah iaitu perlis.ikotkan hati,taknak balik.tapi disebabkan aku masih ada tok and wan,so kena la balik.bukan selalu.time ni la kena jaga ati mereka.huhu.mane tau nanti kita bercucu,cucu2 kita lak wat kat kita.esok jugak aku akan wat tinjauan di perlis mengenai banjir.tok aku cakap,diorang tak dibenarkan mengemas rumah seperti asal sebabnya gelombang banjir yang kedua akan berlaku bila-bila masa.so,be well prepared.ok.cukup!esok akan diupdate lagi.selamat hari raya aidiladha.sempena hari raya korban neh,korang jaga diri elok - elok.jangan orang lain sibuk mengorbankan lembu,korang lak terkorban.ingatla yang tersayang.=)

No comments: